Saturday, April 16, 2011

char kuey teow



korang rasa mana lebih tempting? tapi yg kerinchi tu gambar lama


kerinchi punyeee


mali's punye char kuey teow

korang rasakan char kuey teow ni asal dari negeri mana ye. ah sudah shida, makan jelah jangan banyak bunyi. ala, nak tau je, kalau korang tau share je ngan aku okeh.

sejak aku kat kl je aku pandai nak makan makanan ni sebab kat kelantan, aku x pernah makan ke sebab aku je yang xtau. hhmmm. so, kat kl pun aku pernah makan 2 tempat je (berlagak macam banyak kan). n inilah makanan yang paling aku suke kalau xder mood nak makan nasi.

tempat yang paling best in town adalah dekat kerinchi, depan vista angkasa tu (tapi agak kotor ckit sebab ianya tepi jalan dan tiada kemudahan air paip...erkkk) tapi jangan pandang sebelah mata ye, sentiasa ramai orang. cume last aku makan, portion die makin mengecil dan udang die macam nak letak n x nak letak sama banyak

satu lagi ialah mali's. aku rasa tempat ni lagi best kot sebab kawasan yang x kotor dan portion die yang lebih besar. udang die pun besar.

korang pernah tak try makan char kuey teow kat tempat tu?

No comments: