Tuesday, April 19, 2011

thanks nuffnang

selepas balik keje, straight away ke OU. OU n my office tersangatla dekat, boleh jalan kaki kot tapi xkan nak jalan kaki kat jalan raya yg sesak kan


abaikan muka letih, berminyak, sememeh, eye liner yg dah hilang

lapar makan kat mynews.com
makan kuey teow ladna
portion die besar tapi rasa die kureng


my outfit, office attire kan.

heh, shida ni pandang mana?

besides the ticket, i also get one nuffnang badge

pertama kali aku masuk pertandingan yang dianjurkan oleh nuffnang and aku menang...yeayyy. sebenarnya aku memang suka tengok movie dan cerita tu setelah tengok die punye trailer, aku rasa macam best je. so terus masuk dan jawab dan menang (padahal sebab pertandingan mudah sangat...kan)

dapatla 2 tiket cerita The Roommates and aku rasa cerita die best. nati aku review pasal cerita die ek.

nak merepek lagi : thanks nuffnang, lain kali bagi lagi free ticket, free perfume, free food, free cloth....hehe saya nak lagiii

No comments: